Tegyük vonzóvá munkahelyed munkatársaid, ügyfeleid és vendégeid számára

Vállalkozás belső terének kialakítása

Cukrászda, kávézó, iroda, tárgyaló, üzlethelység vagy bármely egyéb munkahely megérdemli, hogy megfelelő figyelmet fordítsanak a megjelenésére. A rendezett, vonzó munkakörnyezet hatással lehet a dolgozók teljesítményére. Egy esztétikusan és tudatosan kialakított üzlethelység kellemes érzést kelt a vásárlókban, ezzel növelheti a forgalmat.

Mikor érdemes felkeresned?

Ha olyan munkakörnyezetet szeretnél biztosítani munkatársaidnak, ügyfeleidnek/vendégeidnek, ahol kellemesen érzik magukat.

Vállalkozásoknak 1

A dizájn nem az, ahogy valami kinéz vagy amilyen érzést kelt. A dizájn az, ahogyan működik.

Steve Jobs
Vállalkozásoknak 2
AK1
Vállalkozásoknak 3
Vállalkozásoknak 4
Vállalkozásoknak 5
Vállalkozásoknak 6
Látványterv

Tárgyaló kialakítás

​Tervezéstől a kivitelezésig látványtervekkel, szakipari áganként lebontva, kivitelező szakember ajánlásával. Helyszíni megbeszélés, felmérés alapján. 3d-s számítógépes tervezéssel. Konkrét munkálatok javaslata, szakmák szerint lebontva. Berendezési terv, burkolási terv, gépészeti terv, világítási terv és 3D-s látványtervek készítésével. A bútorokra és berendezési tárgyakra részletes konszignációs lista kidolgozásával. Kivitelező szakember ajánlásával.

Megrendelői igény szerint a szolgáltatás igénybe vehető tervezői kivitelezéssel, ami annyit jelent, hogy a felújítási munkák során a lakberendező tart kapcsolatot a szakági kivitelezőkkel és egyeztet velük a munka tervek szerinti lefolyása érdekében, egészen azok lezárásáig.