Lakberendezési tanácsadás

újdonság!

Az online lakberendezési tanácsadás

Ha szükséged lenne lakberendezői segítségre, azonban  vagy a koronavírus-helyzet, vagy földrajzi távolság miatt otthonodban nem tudunk személyesen találkozni. Vagy egyszerűen nincs időd, nehézkes az egyeztetés. Ilyen esetekben fotókat és alaprajzot kérek és konkrét kérdést. A tanácsadás online zajlik viber messenger google meet felületen, videóhívás és/vagy képmegosztás segítségével.

Tanácsadás 1

Hálószoba olvasósarokkal és L alakú gardróbbal nyugtató kék és bézs árnyalatokkal. Online tanácsadás eredéménye a hangulat montázs

 

Tanácsadás 2
Tanácsadás 3
Tanácsadás 4
Tanácsadás 5
Tetőtéri hálószoba beszélgetősarokkal. 4 verziót készítettem a tanácsadás során megbeszélt kritériumok alapján

Sokan megijednek és elbizonytalanodnak akkor, amikor egy lakberendezéssel foglalkozó tanácsadó segítsége szükségessége válik, mert félnek annk a várható költségeitől és nem pontosan tudják, mit is várhatnak ezektől a szolgáltatásoktól. Most nézzük az egyszerűbb kérdésekre választ adó, sok esetben azonban mégi  esetben elegendő LAKBERENDEZÉS TANÁCSADÁS szolgáltatást Chappaz Bea lakberendező megfogalmazásában:

Milyen esetekben ajánom a lakberendezési tanácsadás szolgáltatást:

 Ha felújítás átrendezés előtt állva konkrét kérdésben elbizonytalanodsz, és úgy gondolod a probléma megvitatása belefér 1-2 órás megbeszélésbe mielőtt nekiugrassz a munkának, akkor tanácsadásra van szükséged. 

Helyszíni szakmai konzultáció: Személyes megbeszélés alkalmával a kérdéses helyen tartok számodra tanácsadást szóban. Nagyon sok személyre szóló hasznos információval ellátlak.  és ha szeretnéd készítek egy hangulat montázst a végeredmény szemléltetéséhez.

 

Tanácsadás 6
Tanácsadás 7
Fiatal hölgy számára készült hangulatmontázs tetőtéri hosszú, keskeny nappali-bárpulttal, glamour stílusban

Milyen kérdések lehetnek ezek?

 • ha nem tudod harmonizálni a szoba színeit-anyagait, 
 • ha nehézséget okoz választani két szín, vagy tapéta közül, vagy 
 • beleveszel a stílusok kavalkádjába – egységes stílus kialakítás, finomítás 
 • nem vagy biztos a kiválasztott bútor/szőnyeg/tapéta jól mutatna-e nálad . 
 • adott helyiség praktikus elrendezése a már meglévő bútoraiddal
 • bérbeadod/eladod a lakásod, hogyan alakítsd annak érdekében, hogy az érdekődés fókuszába kerüljön
 • ha csupán néhány ötletre van szükséged a felújítást folytatni
 • ha a kezdeti löket a fontos: a főbb irányvonalakra lenne szükséged ahhoz, hogy felújítást el tudd kezdeni vagy folytatni

Online lakberendezési tanácsadási csomagok

Home 60

 • A csomag 1 órás helyszíni, vagy online lakberendezési tanácsadást tartalmaz: Adottságok és lehetőségek felmérése a helyszínen, kérdések és igények megbeszélése, lehetőségek és ötletek átbeszélése. Igény esetén e-mail-ben írásos összefoglalót küldök a megbeszélésről.

Home 120

 • A csomag 2 órás helyszíni, vagy online lakberendezési tanácsadást tartalmaz: Adottságok és lehetőségek felmérése a helyszínen, kérdések és igények megbeszélése, lehetőségek és ötletek átbeszélése. Igény esetén e-mail-ben írásos összefoglalót küldök a megbeszélésről.

Home 120+

HUF 19000
 • A csomag 1 vagy 2 órás megbeszélést tartalmaz. Előzetesen e-mail-ben fotókat és alaprajzokat adott kérdések kontextusában átnézem. Helyszínen, vagy online a javaslatok megvitatása. Lehetőségek, javaslatok és ötletek átbeszélése. A tanácsadás élő szóban, vagy online zajlik viber messenger google meet felületen, videóhívás és/vagy képmegosztás segítségével. A végeredményt hangulatmontázs segítségével szemléltetem.