Rólam

Mindig is életem része volt a rendezkedés, átalakítás, a belső tér szépítése. Már gyerekkoromban rendszeresen átrendeztem a szobámat, majd egész lakásunkat, teljesen egyedül. Alig huszonévesen első lakásom volt az első komolyabb projektem, ahol falbontástól, vezetékek cseréjén át a burkolásig és a teljes berendezés kialakításáig a munkát egyedül szerveztem és bonyolítottam le. Az eredmény teljesen lenyűgözött. Nem csupán esztétikailag. A legnagyobb örömet az adta, hogy a fejemben meglévő képet sikeresen életre keltettem. Sosem felejtem el az érzést, ami eltöltött, amikor először végigsétáltam a frissen felújított lakáson. Akkor tudtam, hogy ezt az érzést akarom érezni, még sokszor.

bemutatkozó kép
Chappaz Bea - enteriőrtervező

Humán erőforrás menedzsment mester diplomát szereztem és néhány évig társammal saját vállalkozásunkban HR-es területen dolgoztam, személyiségvizsgálat és kiválasztás, valamint teljesítménymenedzsment profillal.

Ebben a szakmában hozzám legközelebb álló témák a pozitív pszichológia, FLOW élmény, a dolgozók motivációja, elköteleződése és a személyiség, képességek, motivációk általi pályaorientáció. Fontosnak tartom ezt a tudást integrálni a lakberendezésben: személyiség és lakberendezés kapcsolatát ötvözve vállalkozásoknak és otthonteremtőknek a még hatékonyabb együttműködés érdekében.

Minden alkalommal, amikor idegen országban jártam ötleteket gyűjtöttem, amiket felhasználtam egy-egy rendezkedésnél. Lakberendeztem Franciaországban és itthon is. Magunk, a család és barátok számára. Néhány éve lakberendező és 3D-s tervezői képzést végeztem. Ezt követően kezdtem ügyfeleknek is enteriőrt tervezni.